• Te ajutam cu sfaturi si recomandari.

  • Montam mobila gratuit la tine acasa

  • Transport gratuit la domiciliul dvs.

  • Puteti plati in rate prin BCR sau CARD AVANTAJ.

18

Dormitor D18

0 din 5

Daca doriti sa aflati pretul pentru dimensiunile dvs. va rugam sa ne contactati prin telefon (Marius: 0763.604.615 / 0724.769.934), prin e-mail (mobila.inteligenta@gmail.com) sau prin pagina de contact. Va vom raspunde rapid tuturor intrebarilor!

Cere oferta

Cod Produs: DOR018. Categorii: , . Etichete: , , , , , , .

Descriere Produs

Dormitorul D17 se realizeaza la comanda pe dimensiunile, culorile si cu accesoriile dorite. Va rugam sa ne contactati pentru a va putea da o oferta de pret in functie de cerintele si specificatiile dvs. Cereti o cotatie de pret gratuita chiar acum! Este simplu, rapid si gratis.

Mobilierul se realizeaza special pentru dvs. tinand cont de indicatiile oferite (se pot modifica dimensiunile, culorile, accesoriile, compozitia, structura etc.). Mobila din fotografie nu se afla pe stoc, iar fotografia are caracter informativ, modelul final fiind posibil sa sufere anumite modificari dupa realizarea lui la comanda.

Fiecare client este unic si isi doreste un mobilier care sa se potriveasca locuintei lui. De aceea, mobila la comanda este foarte cautata. Deseori preturile pentru mobila la comanda sunt mult mai mici decat cele pentru mobila gata facuta. In plus, tu nu trebuie sa faci nimic. Noi iti vom transporta si monta mobilierul.

Ne puteti contacta oricand de luni pana sambata, intre orele 08:00 – 23:00 prin telefon (0763.604.615 / 0724.769.934), prin e-mail (mobila.inteligenta@gmail.com) sau prin formularul de contact.

Preturile excelente si calitatea mobilierului sunt atuurile noastre de peste 10 ani. Vedeti galeria clientilor multumiti.

Dorim sa va oferim servicii complete si de aceea intodeauna oferim transport si montaj gratuit pentru mobilierul produs de catre noi. Fiind un atelier cu sediul in Bucuresti, aceasta oferta este disponibila doar pentru Municipiul Bucuresti si pentru judetul Ilfov.

Despre noi

Realizam mobila pe comanda conform schitelor si preferintelor dvs. Avem experienta de peste 10 ani si mii de clienti au fost multumiti pe deplin. Intodeauna oferim servicii complete: realizare, transport si montaj. Contactati-ne acum!

Hai la Showroom!

Adresa: Soseaua Viilor, nr. 56, Bucuresti
Vei vedea piesele de mobilier expuse, materialele folosite si gama completa de accesorii. Daca esti interesat, iti vom arata si modul de lucru si vom discuta impreuna cu tine despre ideile tale.

Date de contact

Telefon: 0763.604.615 / 0724.769.934
Email: mobila.inteligenta@gmail.com
Formular: cere oferta.
Top